BAHANALIJE ZA ROĐENDAN GRADONAČELNIKA Delili majice sa natpisom Volimo te dr Cvetanović

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHANALIJE ZA ROĐENDAN GRADONAČELNIKA Delili majice sa natpisom "Volimo te dr Cvetanović"

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca i lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović proslavio je sinoć svoj 50. rođendan sa oko 400 zvanica u klubu Safir u Leskovcu, među kojima je bilo i visokih stranačkih funkcionera i ministara.

Prisustvali su, naime, ministar odbrane u Vladi Srbije Bratislav Gašić i šef poslaničke grupe SNS u Narodnoj skupštini Zoran Babić.

Na slavlju je svirao gudački orkestar, a pevale su folk zvezde poreklom iz Leskovca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milica Pavlović i Stevan Anđelković. Taman na vreme za sečenje torte, koja je bila u bojama SNS, u salu su ušli trubači, a iznad diskoteke se prolomio vatromet.

Fotografisanje nije bilo dozvoljeno, a obožavaoci lika i dela gradonačelnika Cvetanovića nosili su majice sa natpisima „Volimo te... dr Goran Cvetanović“ i „Hvala ti što postojiš“.

Na velikom bimu prikazivao se dokumentarac o uspesima gradonačelnika, a stranački aktivisti su preko majica iskazili ljubav i odanost lideru, na kojima je pisalo: „Hvala Ti što postojiš“ i „Volimo Te… Dr Goran Cvetanović“.

Goran Cvetanović je u ušao u poltiku, odnosno, Srpsku radikalnu stranku, sredinom devedestih prošloga veka i ubrzo postao narodni poslanik. U tim foteljama sedeo je u četiri mandata.

Bio je i ministar u Vladi krajem devedestih, zatim predsednik Skupštine Leskovca. Prvi put je izabran za gradonačelnika Leskovca 2006. godine i na toj funkciji ostao je devet meseci, a drugi put je kao pripadnik SNS preuzeo funkciju 2012. godine u oktobru, kada je šest meseci posle lokalnih izbora izvršena transakcija političkih stranaka iz jedne u drugu koaliciju, ali i transakcija odbornika.

Na sinoćno slavlje u Safiru Cvetanović je dan ranije pozavo i leskovačke novinare. Prema nezvaničnim saznanjima, Safir je za slavlje rođendana izabran igrom slučaju, jer je Gradski odbor SNS ranije rezervisao taj prostor za izbornu skupštinu, koja je stopirana zbog nedostatka jasnih pravila iz Beograda.

Kako zakup ne bi propao, održana je proslava rođendana. Domaćin, inače, nije bio velikodušan jer je rođendan prošao bez večere, uz grickalice i sokove – u izobilju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.