Autobusu Nišekspresa tokom vožnje otpala dva točka VIDEO

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobusu "Nišekspresa" tokom vožnje otpala dva točka VIDEO

Sa autobusa "Nišekspresa" kod Doljevca u toku vožnje otpala su dva točka. Zahvaljujući brzoj reakciji vozača, niko od putnika nije povređen.

Jedan od tridesetak putnika bio je i Nikola Kamberović, koji je iz Jagodine išao do Leskovca.

"Primetio sam kako se kotrlja guma, shvatio da je od našeg busa, nastala je panika, ali hvala bogu sve je dobro", kazao je putnik.

Do nadležnih iz "Nišekspresa" nismo uspeli da dođemo, ostali smo uskraćeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za odgovore na pitanja šta je uzrok i u kakvom su generalno stanju njihova vozila.

Oni koji koriste usluge ovog prevoznika, uglavnom su zadovoljni.

Pre dve godine sa autobusa istog prevoznika u toku gradske vožnje otpao je točak. U Direkciji za javni gradski prevoz Niša kažu da je Nišekspres obnovio vozni park za gradski saobraćaj i da sada takvih problema nema.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.