Australijanka došla u Srbiju: Toliko smrdi da ne može da se jede VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 09:00

Australijanka došla u Srbiju: "Toliko smrdi da ne može da se jede" VIDEO

Kejtlin, Australijanka koja je neko vreme živela u Leskovcu je putem društvenih mreža otkrila šta joj se dopalo u našoj zemlji, a šta ne.

Rekla je da je mnogo stvari u Srbiji šokira, a izdvojila je one koje je najviše zgražavaju. Na prvom mestu se našao alkohol.

"Evo nekoliko stvari koje su me šokirale kada sam se preselila iz Melburna u jedan mali grad u Srbiji. Prvo, alkohol može da se kupi svuda", rekla je Kejtlin.

Na drugom mestu su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našle cigarete i bila je zgrožena što je u većini kafića i restorana dozvoljeno pušenje.

"Smrad je užasan i nekada je baš teško jesti", rekla je Australijanka kojoj se nisu dopale ni kladionice.

"Kladionice su pune čak i preko dana, a vožnja i parkiranje me šokiraju svakoga dana. Ljudi se parkiraju svuda, čak i na ulici i niko ne kaže ništa povodom toga", dodala je ova devojka iz Australije.

Ono što je mnogo rastužilo jeste veliki broj pasa i mačaka na ulicama.

"Mačke i psi lutalice su svuda po gradu i to me baš rastužuje, jer su tako slatki i samo žele dom", istakla je ova devojka.

Izgleda da joj je Srbija ipak bila draga, jer je često objavljivala video snimke o tome šta joj se sve dopalo u našoj zemlji, a sada je nastavila da upoznaje druge kulture i otišla je u Japan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.