Atletika u kasarni

Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletika u kasarni

LESKOVAC

U petak 4. maja na sportskom atletskom stadionu u kasarni „Vojvoda Petar Bojović“održaće se atletsko takmičenje za osnovne i srednje škole, kao i za pripadnike vojske Srbije.

Školska prvenstva su se ranijih godina održavala na ovom sportskom stadionu, ali dozvole je jako teško dobiti, pa je takmičenje prethodnih nekoliko godina bilo održavano na hipodromu. Ove godine rukovodstvo gradskog saveza za školski sport i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vojska Srbije, organizuju zajedno takmičenje odakle će najbolji steći pravo da se oprobaju i na međuokružnom takmičenju i tako dospeju na Republičko takmičenje čiji je domaćin Novi Pazar. Organizatori očekuju dolazak škola iz Vlasotinca, Lebana, Bojnika i Crne Trave.

Stadion su pripremali uposlenici JP „Komunalac“ i Vojska Srbije i iz Gradskog saveta za školski sport se ovom prilikom zahvaljuju direktoru i svim uposljenicima JP „Komunalac'“ i starešinama pukovniku Cvetkoviću i kapetnu Kostiću na nesebičnom zalaganju u pripremi za ovo atletsko školsko takmičenje.

Disciplina u kojima će se takmičiti osnovci, srednjoškolci i pripadnici vojske Srbije su brojne, a to su 100m, 200m, 400m, 600m, 800m, 1000m, bacanje kugle, skok u dalj i skok u vis.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.