Asfaltirana još jedna deonica prema Miroševcu

Izvor: juGmedia, 29.Jan.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltirana još jedna deonica prema Miroševcu

Vozači koji voze prema Miroševcu dobili su danas još jednu deonicu puta bez rupa, presvučenu novim asfaltom u dužini od 2,5 kilometara, za šta su grad Leskovac i Ministarstvo privrede izdvojili 20,2 miliona dinara.

Završne radove na deonioci opštinskog puta Goranja Jajina-Bunuški Čifluk, sređivanja bankina, obišao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je kazao da je namera lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vlasti da se asfaltira kompletan put od Jajine do Miroševca, čije se rupe, za razliku od ranijih godina, redovne krpe, ali da se on etapno i projektno radi, uz finansijsko učešće Vlade Srbije.

Naravno da imamo nameru da revitalizujemo ceo put, ali apliciramo kod Vlade etapno, pa svuda gde ima učešća Vlade i mi kao grad izdvajamo sredstva“, kazao je Cvetanović.

Ova deonica puta urađena je po projektu „Podrška razvoju infrastrukture“ Ministarstva privrede i grada Leskovca. Izvođač radova, po projektnoj dokumentaciji JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“ , je ABM Putogradnja iz Merošine.

Isto preduzeće, kazao je Cvetanović, već sutra seli svoju mehanizaciju u centar grada, gde će se asfaltirati 5 ulica, među njima i Ulica Cara Dušana.

Kao što vidite koristimo lepo vreme i verovatno ćemo iskoristiti i deo februara  da punim kapacitetom i velikim intezitetom nastavimo  da radimo na teritoriji čitavog grada“, zaključio je Cvetanović, uz obećanje da će ove godine Leskovac biti jedno veliko gradilište.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za asfaltiranje puta od Leskovca do Bogojevca 56,6 miliona dinara

Izvor: juGmedia, 29.Jan.2018

Put od pružne rampe na ulazu u Štrkovo naselje, preko Bogojevca do Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, odnosno, obližnjeg mosta preko Južne Morave, biće konačno presvučen novim asfaltom ove godine, za šta su grad Leskovac i Ministarstvo privrede izdvojili 56,6 miliona dinara...Ovo...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.