Art Jeans − razlog više da obožavamo teksas

Izvor: Studnel.com, 17.Jun.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Art Jeans − razlog više da obožavamo teksas

Pre par godina Tijana je došla na ideju da iscepa svoj teksas prsluk i učini ga drugačijim. U tom trenutku odlučila je da ljubav prema teksasu podeli sa drugima, dok svoju kreativnost usavršava kao student Visoke škole za tekstil i dizajn u Leskovcu. Dodatna motivacija bilo joj je učešće na reviji za mlade kreatore u Beogradu, gde je dobila pozitivne kritike stručnih lica iz oblasti dizajna. Tako je nastao brend inspirisan teksasom – Art Jeans. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com <<
Kreacije ove mlade Nišlijke miksuju svedenost, prefinjenost i seksepilnost. Vodila sam računa o tome da prva kolekcija ima od svega po malo. Recimo, duga haljina sa kragnom je baš svedena, dok je prsluk sa kratkim pantalonicima i kratkim topom u kompletu više ekscentričan i upadljiv, prokomentarisala je Tijana. Drugim rečima, kolekcija je namenjena i umerenijim i smelijim devojkama.

Foto www.alkom.rs
Modeli su uglavnom velicine M, ali se mogu izvršiti manje prepravke za jedan broj gore ili dole. O načinu kupovine i detaljima o samom brendu možete se informisati na zvaničnoj stranci Art Jeans.
Tijana nam je otkrila i recept protiv sve češće uniformisanosti u našem gradu: Većina devojaka nema uvid u nešto drugačije ili su naši kreatori preskupi. Tako da im je lakše da kupe sebi haljinu u podzemnom prolazu, koju su videle na još par svojih poznanica. A možda je i razlog to sto jednostavno ne veruju nečijim idejama i strahuju da će ostaviti loš utisak ako obuku nešto što niko nije do sada. Čast izuzecima, naravno, jer sam zaista u našem gradu videla dosta devojaka sa originalnim stilom i uvek se oduševim.
U galeriji ispod teksta pogledajte neke od fotografija iz editorijala za kolekciju Art Jeans. 
Foto: www.alkom.rs

teksasart jeansstildizajn
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.