Ammar Mešić: Zatekli smo strašan prizor VIDEO

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 12:22

Ammar Mešić: "Zatekli smo strašan prizor" VIDEO

Glumac Ammar Mešić, kojeg je proslavila serija "Igra sudbine" zajedno sa svojim kolegama glumcima obišao je nekoliko desetina domaćinstava u Leskovcu koje su nedavno zahvatile poplave te rekao da je prizor bio "strašan", a osvrnuvši se na slučaj "Aleksić" rekao je da Mileni Radulović i Ivi Ilinčić i svim ostalim devojkama pruža veliku podršku.

"Znam i Milenu i Ivu i na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svim društvenim mrežama sam im dao bezuslovnu podršku. Nisam išao u tu školu, pa je nezahvalno da ja govorim o tome. Svakako da im pružam veliku podršku i smatram da na svakom radnom mestu i poziciji ako se nešto tako dešava, mora javno da se kaže. Želim da poručim svim devojkama i ženama da nisu same i da ću svaku devojku i ženu podržati i nadam se da će takvi ljudi završiti iza rešetaka i to ne sme da se dešava", poručio je Mešić.

On je gostujući na TV Prva rekao da je pauzu od mesec dana iskoristio da se odmori i naspava, ali da je srećan što je pauza gotova.

"Mesec dana smo imali pauzu, uželeo sam se cele ekipe i rada pošto sam zaista osoba koja voli da radi, ceo život radim i borim se", naveo je, te dodao da je zajedno sa kolegama serije "Igra sudbine" obišao neka domaćinstva u Leskovcu koji su izgubili mnogo u poplavama, te naveo da su im najpotrebniji građevisnki materijali.

Ammar Mešić, Strahinja iz "Igre sudbine": "Ovo je bila najozbiljnija scena do sada" VIDEO

"Zatekli smo strašan prizor. Bili smo u nekoliko desetina porodica gde smo pomogli na razne načine i ovim putem želim da apelujem i na vlast u Leskovcu i građane Srbije da im pomognu. Njima najviše trebaju građevinski materijali, jer se sigurno ta vlaga i memla neće osušiti pre leta, tako da oni mogu nama da pošalju mail jugnijesam@gmail.com i da pomognemo tim ljudima dole", poručio je Mešić.

Kaže i da je zaplakao kada je posetio jednu baka Zoricu, a da je "Steva reagovao na neku drugu bakicu, oni su zaista bili toliko divni".

Govoreći o ekipi sa snimanje serije "Igra sudbine" rekao je da je to ekipa iz snova koja se druži i privatno i na sceni, setu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.