Aleksandar Vučić sutra u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić sutra u Leskovcu

LESKOVAC

Na sutrašnjem mitingu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića očekujemo 10.000 ljudi i to će biti naše domaće snage, rekao je danas predsednik Gradskog odbora SNS u Leskovcu Goran Cvetanović.

Na pitanej novinara JUGpressa da li očekuje i dolazak članova i aktivista van Leskovca, Cvetanović je rekao:

” Ja sam vam precizno odgovorio. 10.000 sigurno, to su naše snage, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sve preko toga očekujemo da bude podrška, to znači možda već 15-17.000”.

On je rekao i da na mitingu neće govoriti niko od političara iz Leskovca i da neće biti stranačkih zastava, sem zastave SNS.

Cvetanović je rekao da se , za sada,  još uvek ne zna da li će Vučić imati još neku aktivnost, pre mitinga koji počinje u 18 sati u Sportskom centru “Dubočica” .

On je pozvao gradjane da dodju na miting i dodao da je potrebno doći dva sata pre početka, iz organizacionih razloga.

“Na predstojećim izborima građani biraju između Aleksandra Vučića i svih onih koji je udružila želja za vlašću i mržnja prema Aleksandru Vučiću. Za razliku od naših protivnika , koji su zatvarali fabrike, ova vlada otvara fabrike, pogone, obezbeđuje investicije i garantuje bolju budućnost za naše građane. Želimo da i nakon izbora koji će biti održani 2. aprila nastavimo da se borimo ozbiljnim merama za bolju i jaču Srbiju. Želimo da nastavimo da podstičemo investitore, kako domaće, tako i strane, da investiraju u Srbiju i otvaraju nova radna mesta: Zato još jednom pozivam sve građane da svojim prisustvom na mitingu daju podršku za nastavak politike stabilnosti i ekonomskog razvoja kako našeg grada tako i Srbije”, rekao ej Cvetanović.

“Raduje  nas što je premijer juče na Kopaoniku na Biznis forumu najavio povećanje plata i penzija i smanjenje poreza na zarade. Ovo je još jedan dokaz da radimo na stvaranju bolje i kvalitetnije budućnosti za naše građane da žive bolje, da žive lepše i da imaju priliku da se zapošljavaju i da rade. Pred nama je jedna teška kampanja, respektujemo naše političke protivnike i poštujemo sve njih, a nape najveće sredstvo je rad, pozitivna energija i dela. I nadam se da će građani Srbije to prepoznati i napraviti pravi izbor 2. aprila”, rekao je Cvetanović.

A u gradu su već posčele pripreme za sutrašnji miting.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vučić: Vreme je da se naviknemo na pobede

Izvor: RTS, 09.Mar.2017

Vreme je da se i mi u Srbiji naviknemo na pobede, poručio je građanima predsednički kandidat Aleksandar Vučić. A političkim protivnicima poručuje – mrzite me koliko hoćete, ali mi 2. aprila dolazimo da vas pobedimo. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.