Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2021, 21:16

Aktavis Akademija ponovo u Prvoj juniorskoj ligi

LESKOVAC

Mladi košarkaši Aktavis Akademije izborili su plasman po treći put u Prvu juniorsku ligu Srbije, gde će u sezoni 2021/2022 odmeriti snage sa još jedanaest najboljih juniorskih klubova u Srbiji. Do ovok plasmana Leskovčani su došli preko kvalifikacionog turnira odigranog u Leskovcu, gde su najpre savladali ekipu KK „Radnika“ iz Surdulice rezultatom 71:55, a zatim u finalu KK „Panter“ iz Vranja rezultatom 59:39. Trener Milan Petrović veruje da ova ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << može otući na finalni turnir i boriti se za medalju.

„Odavno Leskovac nije imao ovako dobre košarkaše i dobru generaciju. Ovi juniori su prošle godine takođe igrali prvu juniorsku ligu Srbije, gde su bili najmlađa ekipa, kao i seniorsku prvu regionalnu ligu, gde su stekli veliko iskustvo. Očekujem da pokažu svoj talenat i da i grom i rezultatima u predstojećem prvenstvu pokažu da su napredovali, što bi bio dokaz i da se u klubu dobro i kvalitetno radi.“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.