Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2024, 20:45

Agonija leskovačkog prvoligaša se nastavlja GFK Dubočica opet na kolenima

LESKOVAC
Izgleda da nema kraja lošim igrama i slabim rezultatima fudbalera GFK Dubočice u nastavku prvenstva. Ova sadašnja ekipa nije ni nalik na ekipu iz jesenje sezone i još uvek se nijednom nije posle utakmice radovala bar jednoj pobedi. Ekipa ,,čivijaša” iz Šapca osvojila je ceo plen a domaće igrače i navijače još jednom ostavila da tuguju za izgubljena tri boda. Ni promene na trenerskoj klupi nisu donele nikakav boljitak u igri leskovačkog prvoligaša, pa je tako svoj debitanski nastup kao šef stručnog štaba Miodrag Anđelković obeležio na neslavan način.
Vremenski uslovi za igru na zelenom tepihu bili su na najvišem nivou, ali fudbaleri obe ekipe pokazali su vrlo malo prave fudbalske igre...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.