AKTAVIS AKADEMIJA NAJBOLjA NA “BALKANSKOM KUPU”

Izvor: JUGpress.com, 05.Apr.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKTAVIS AKADEMIJA NAJBOLjA NA “BALKANSKOM KUPU”

LESKOVAC

Košarkaši Aktavis Akademije pobedili su goste iz Bugarske, ekipu Balkana iz Botevgrada rezultatom  42:35 i tako postali prvi pobednici međunarodnog  košarkaškog

turnira “Balkanski kup” za košarkaše rođene 2004. i mlađe .

Na ovom turniru, za koji organizatori najavljaju da će postati tradiocionalan, učestvovalo je  osam ekipa.

Treće mesto  osvojili su mladi košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Partizana iz Beograda, koji su u borbi za treće mesto pobedili ekipu Hisara sa 53:46.

Na turniru su učestvovali i Konstantin Niš, Plej 017 Bujanovac, Dabo Grdelica i Radnik Surdulica.

MVP turnira je Milutin Vidić iz Aktavis Akademije, a najmlađi igrač je Aleksandar Gavaljugov iz Balkana.

Turnir je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je rekao da grad podržava i podržavaće sve klubove koji rade sa decom, ali i da će nastaviti investiranje u nove sportske terene u Leskovcu.

Na turniru je bio i gradonačelnik Botevgrada iz Bugarske Ivan Gavaljugov koji je rekao da je organizacija turnira bila odlična.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.