80-godišnji Leskovčanin pod dejstvom alkohola autom sleteo s puta

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2023, 10:17

80-godišnji Leskovčanin pod dejstvom alkohola autom sleteo s puta

Zbog toga što je ”meganom” sa 1,40 promila alkohola u krvi sleteo s puta i tako izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su povređene tri osobe, policija je uhapsila 80-godišnjeg Leskovčanina.

Policija je tokom prošlog vikenda u Leskovcu zadržala i dvojicu 29-godišnjaka od kojih je jedan bio pozitivan na kokain, a drugi na opijum, kao i 34-godišnjeg vozača ”juga” i 42-godišnjeg vozača ”micubišija” koji su upravljali sa 2,12, odnosno sa 1,21 promila alkohola >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u krvi.

Policija u Lebanu zaustavila je 39-godišnjeg vozača ”pežoa” koji je upravljao sa 1,9 promila alkohola u organizmu - navode iz policije.

Dodaju i da će protiv svih vozača biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti javnog saobraćaja na putevima.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.