Uslovi za legalizaciju divlje sagrađenih objekata

Izvor: juGmedia, 10.Nov.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslovi za legalizaciju divlje sagrađenih objekata

NOVI Zakon  o legalazicija objekata stupio je na snagu 1. novembra i njime se regulišu rokovi i načini za podnošenje zahteva za legalizaciju izgrađenih, rekonstruisanih ili dograđenih objekata.

Novi zahtevi za legalizaciju objekata mogu se podneti u roku od 90 dana od dana stupanja na snagu zakona, tačnije do 29.01.2014. god.

Predmet >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << legalizacije mogu biti svi objekti izgrađeni, odnosno rekonstruisani ili dograđeni bez građevinske dozvole do 01.11.2013. godine.

Zahtevi za legalizaciju podneti do 11. marta 2010. godine a koji nisu okončani do 1. novembra 2013. godine okončaće se po odredbama ovog zakona;

Objekti koji su sagrađeni do 1. novembra 2013. godine, a za koje je podnet zahtev za legalizaciju, mogu privremeno biti priključeni na elektroenergetsku, telekomunikacionu mrežu ili mrežu daljinskog grejanja, vodovoda i kanalizacije.

Zahetvi se podnose na pisarnicama lokalanih samouparava

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.