U PAR SATI ZARADIM DESETINE HILJADA FRANAKA! Poznatu srpsku pevačicu plaća DEDA(84) da RADI OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 15:49

"U PAR SATI ZARADIM DESETINE HILJADA FRANAKA!" Poznatu srpsku pevačicu plaća DEDA(84) da RADI OVO!

Lak prihod!

Da je prostitucija vrlo star zanat zanat , odavno svi znamo, a mnoge poznate ličnosti bore se za legalizaciju. Jedna od naših pevačica otvoreno je izašla u javnost i otkrila da se bavi najstarijim zanatom.

U pitanju je pevačica Elektra Elit, koja se bavi prostitucijom u inostranstvu, gde je i legalizovana. Ona svojevremeno priča o svom poslu poslu, kojim se legalno bavi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Švajcarskoj, dok se u Srbiji isključivo bavi samo pevanjem.

Međutim, mnogi ne znaju njenu priču o romansi sa momkom, koji se nalazi iza rešetaka. Elektra je svojevremeno pričala da je i spot za poslednju pesmu "Živote moj" snimila na mestima gde je vreme provodila sa njim, spavala, ali i jela.

Iako ne priča o svom privatnom životu, budući da uskoro objavljuje biografiju o sebi, Elektra je otkrila u jednoj emisiji da joj je najstariji klijent imao 84 godine.

- Najstariji klijent mi ima 84 godine, ali on je baš platiša. On me plati da se ja diram za grudi i od njega mogu da izvučem i za par sati deset hiljada franaka bez prolema. On je stalna mušterija, on ne želi odnose, nego pričamo, hoće da priča sa prostitukom - ispričala je Elektra.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.