Tajson pokreće biznis: Imaće plantaže marihuane

Izvor: Mondo, 02.Jan.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajson pokreće biznis: Imaće plantaže marihuane

Najveći "razbijač" u istoriji boksa 51-godišnji Majk Tajson planira da iskoristi legalizaciju prodaje marihuane u rekreativne svrhe u Kaliforniji i otvori s partnerima plantažu marihuane na osam hektara.

Foto: YouTube

  "Ranč Tajson" će imati i školu za farmere u kojoj će u čiti kako da uzgajaju i istražuju efekte medicinske marihuane.

Ovaj prostor će uključivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vlastiti amfiteatar i luksuzni kamp", prenose američki mediji.

Šokantna ispovest Majka Tajsona: Silovan kao dete

Tajson če plantažu otvoriti nedaleko od Nacionalnog parka Deth Veli zajedno sa partnerima Džejom Stromenom i Robertom Hajkmanom.

Kalifornija je postala sedma savezna američka država u kojoj je zakonom osobama starijim od 21 godine dozvoljena upotreba marihuane u rekreativne svrhe.

To podrazumeva legalno posedovanje, transportovanje, nabavku, potrošnju i distribuciju do 28,5 grama marihuane i osam grama koncentrata marihuane.

Redovi za marihuanu u Kaliforniji (FOTO)

Prodaja marihuane u medicinske svrhe u Kaliforniji je legalizovana 1996., a ovo tržište će zahvaljujući novim zakonima sigurno rasti.

 POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE IZ KALIFORNIJE:

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.