Izvor: Studio B, 11.Feb.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika pet pitanja- pet odgovora

Gledalac je kupio stan i sada hoće da podnese zahtev za legalizaciju. Investitor ne želi tim povodom ništa da preduzme tačnije kaže da je on prodao stanove i da više ništa nema sa stanarima.

Gledalac ima dilemu - da li treba da se legalizuje cela zgrada ili svaki kupac stana treba da podnese zahtev odnosno da li dokumenta za legalizaciju mora da podnese investitor ili je to obaveza svakog stanara u toj novoizgrađenoj zgradi.

S obzirom na kompleksnost pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << najbolje je da se gledalac obrati Sekretarijatu za legalizaciju gde će dobiti precizne i potpune odgovore na svoja pitanja. Gledalac može da poseti Sekretarijat svakog ranog dana od 10 do 15 i 30 časova, adresa je Ul. kraljice Marije 1/XVI sprat.

Odeljenja za opštinu Rakovica: 7157-621. Sekretarijat odgovara na pitanja građana i daje informacije zainteresovanim licima o postupku legalizacije putem mejla, a pitanja se za područje opštine Rakovica mogu slati na mejl adresu: rakovica@beograd.gov.rs
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.