Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2021, 16:47

NIN: Koluvija pre hapšenja radio na projektu legalizacije marihane

O najavljenoj izmeni zakona kojim bi bio legalizovan kanabis, što je nedavno najavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar, razmišljao je i vlasnik Jovanjice i vođa organizovane kriminalne grupe Predrag Koluvija, optužen da je nedaleko od Beograda godinama proizvodio kanabis, na najvećoj plantaži te droge u Evropi. Inspektori za borbu protiv droga beogradske policije pronašli su u fioci Koluvijinog radnog stola projekat o legalizaciji marihuane, koji je napisao uoči hapšenja. Elaborat je bio adresiran na Ministarstvo zdravlja, a odlazak u pritvor sprečio ga je da studiju zvanično potpiše i pošalje, piše u autorskom tekstu za najnoviji NIN novinarka N1 Jelena Zorić.
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NIN: Koluvija pre hapšenja radio na projektu legalizacije marihuane

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2021

O najavljenoj izmeni zakona kojim bi bio legalizovan kanabis, što je nedavno najavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar, razmišljao je i vlasnik Jovanjice i vođa organizovane kriminalne grupe Predrag Koluvija, optužen da je nedaleko od Beograda godinama proizvodio kanabis, na najvećoj plantaži...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.