Izvor: Radio 021, 01.Maj.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert za legalizaciju kanabisa ispred Skupštine Srbije 4. maja

Ispred Narodne skupštine Srbije u subotu, 4.maja, od 17 i 30 časova biće održan koncert za legalizaciju kanabisa povodom Međunarodnog dana kanabisa.

Koncert organizuju udruženja građana IRKA, Socijalni kanabis klub Beograd i Domaćica.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, ovo je prvi javni skup u formi koncerta koji je podrška legalizaciji kanabisa.

"Kao takav ima istorijski značaj, presudan za buduća dešavanja u oblasti zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji se tiču kanabisa", ističe se u najavi.

U muzičkom programu ispred Narodne Skupštine učestvuju Jahmessenjah Soundsystem, Don Minott, Stareo Banana, Kida Keva, Crew Lucano, Hillfinger, Bvana, Herbalajzer, Psihoaktiv Trip, Smoke Mardeljano, Count Rico, El Gigante i Nepodobni El Presidente, Stari rok majstori, Evolucija, Plastic Sunday, Mytical, Nicolas & Steady beats i DJ VUrka.

Program će se nastaviti posle ponoći u klubu ‘ArtGecko’ u Balkanskoj 21 gde će nastupiti Cyberbaba, elioH, Yebiggah i Rastadroid.

Autor: Danas

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.