Izvor: RuskaRec.ru, 02.Jul.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadirov: Legalizacija istopolnih brakova budi istorijske asocijacije

Pročitao sam jednu vest iz Bundestaga u Nemačkoj, pogledao sam reakciju u sali i pomislio, pa ovo je ravno poslednjem danu Pompeje, izjavio je Ramzan Kadirov, rukovodilac Čečenske Republike, i pozvao na jačanje institucije porodice.
Mi smo apsolutno uvereni da treba činiti suprotno i težiti osnaživanju institucije porodice, koja nema i nikada neće imati alternativu, napisao je Kadirov na svojoj stranici na društvenoj mreži Instagram, prenose ruski mediji.
Kadirov: Makron >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << i Merkelova mogu lično da ocene LGBT situaciju u Čečeniji
Nemački Bundestag usvojio je zakon o istopolonim brakovima koji osobama netradicionalne seksualne orijentacije daje pravo da registruju svoj odnos i usvajaju decu. Predstoji mu još samo da bude potvrđen u Bundesratu.
Kadirov je istakao da u jakoj i zdravoj porodici rastu moralno pouzdani, pristojni ljudi koji poštuju roditelje i vole otadžbinu.
Analiza koja je po mom nalogu sprovedena pokazala je da je među mladim ljudima koji su u Čečeniji poslednjih godina počinili zločine većina odrastala u problematičnim porodicama, dodao je on.
Kadirov: U Čečeniji nema gejeva
Rekao je takođe da se sastao sa muftijom Čečenije i imamima u gradovima i rejonima, kao i šefovima administracija kako bi sveobuhvatno razmotrili mere čija je primena neophodna u cilju smanjenja razvoda i obnove ranije uzdrmanih porodica.
Verujem da će njihovu realizaciju sa odobravanjem dočekati hiljade žitelja Čečenije koje je pogodio ovaj problem, napisao je Ramzan Kadirov.
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Kadirov: Porodica nema i nikada neće imati alternativu

Izvor: Vostok.rs, 02.Jul.2017

Lider Čečenije Ramzan Kadirov uporedio je legalizaciju istopolnih brakova u Nemačkoj s poslednjim danom Pompeje i pozvao da se ojača institucija porodice.. . Nemački Bundestag je usvojio Zakon o istopolnim brakovima. Dokument koji omogućava ljudima netradicionalne seksualne orijentacije da...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.