Doterivanje koje diže u nebesa

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2019, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doterivanje koje diže u nebesa

Marihuana u mnogim zemljama sveta više nije bauk. U 21. veku kako je legalizacija marihuane uzela maha, ljudi polako izlaze iz ormana i priznaju da koriste kanabis. Zna se da u njemu uživaju mnogi, a sve više se upotrebljava kako u medicinske, tako i u kozmetičke svrhe. Većina proizvoda za ulepšavanje i negu nema u sebi supstancu THC koja menja stanje svesti.

Kilian Vels, koji je osmislio parfem nazvan miris >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bez mirisa, sada je predstavio damama i mladićima unikatnu aromu. Kolekcija nazvana Reefer Madneš nema u sebi pravog kanabisa. Bočice su zeleno-crne boje sa detaljima lišća marihuane.

Oni koji su pomirisali neki od tri uniseks mirisa ove kolekcije kažu da ih "diže" u nebesa. Brend Cannuka poznat po medicinskoj nezi duha i tela napravio je specijalni set za oporavak kože. Balzami i kreme su na bazi ulja kanabisa i manuka meda.

Među svetskim top-modelima poznat je i serum za negu lica I pekar. Navodno ga često koriste manekenka Miranda Ker i Irina Šajk. Ono što ga izdvaja na rafovima osim cene od 148 dolara, upečatljive glamurozne crno zlatne bočice sa pipetom, jeste i činjenica da u sebi osim vitamina i hijaluronske kiseline ima i ima ulje kanabisa.

Znalci kažu da samo nekoliko ovih magičnih kapi čine kožu besprekornom.

Dame koje vole neobična labela obradovao je brend Speakeasy sa balzamom nazvanim CBD. U sebi ima ulje jojobe, pčelinji vosak, mentu, vitamin E i čist zlatni kanabis. Upakovan je u belo pakovanje a njegov crni pobratim ima ukus pomorandže. Za ovu ošamućujuću negu mora da se izdvoji šest dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.