Krkobabić čestitao vernicima islamske veroispovesti Kurban-bajram

Izvor: Beta, 19.Jul.2021, 17:06

Krkobabić čestitao vernicima islamske veroispovesti Kurban-bajram

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić čestitao je danas vernicima islamske veroispovesti praznik Kurban-bajram sa željom da ga provedu radosno u porodičnom krugu, saopštilo je to Ministasrtvo."Svim vernicima islamske veroispovesti u Srbiji čestitam Kurban-bajram sa najiskrenijom željom da taj praznik provedu radosno sa najmilijim, u porodičnom krugu, okruženi prijateljima i komšijama", naveo je Krkobabić u čestitki.On je vernicima poželeo da Kurban-bajram donese slogu, zdravlje, mir i sreću i ispuni ih medjugeneracijskom solidarnošću "kako bi smo smanjili razlike i podele i posebno medju socijalno ugroženim grupama"."Vernicima islamske veroispoesti koji žive i rade u selima Srbije želim da budu složni, udruženi i ekonomski jaki, da ostanu u svojim selima, a da oni koji su otišli odluče da se vrate", naveo je Krkobabić.Istakao je da "samo zajedno u slozi i miru možemo da se odupremo svim nedaćama".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pašalić: Kurban bajram neguje međusobno poštovanje i razumevanje

Izvor: Danas, 19.Jul.2021

Zaštitnik građana Zoran Pašalić čestitao je danas svim građanima Srbije islamske veroispovesti Кurban-bajram sa željom da predstojeći verski praznik provedu sa svojim najmilijima u miru, zdravlju i u duhu običaja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.