Uhapšen državljanin Srbije kog traži Interpol na zahtev Švajcarske

Izvor: B92, 06.Okt.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen državljanin Srbije kog traži Interpol na zahtev Švajcarske

Na graničnom prelazu "Tabanovce" uhapšen je državljanin Srbije kog traži Interpol na zahtev Švajcarske, saopštila je policija Severne Makedonije.

U saopštenju policije se navodi da je A.R. (37) uhapšen juče prilikom pašoške kontrole kada je konstatovano da se nalazi na "stop listi" Interpola.

Kako prenosi MIA, on je predat u nadležnost policijske službe u Kumanovu radi daljeg postupka.
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Državljanin Srbije kojeg traži Interpol uhapšen na graničnom prelazu Tabanovce

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2019, 00:12

Na graničnom prelazu Tabanovce uhapšen je državljanin Srbije kog traži Interpol na zahtev Švajcarske, saopštila je policija Severne Makedonije...U saopštenju policije se navodi da je A.R. (37) uhapšen u subotu prilikom pasoške kontrole kada je konstatovano da se nalazi na "stop listi" Interpola...Kako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.