U Kumanovu mirno, uz pojačano prisustvo policije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Maj.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kumanovu mirno, uz pojačano prisustvo policije

U Kumanovu je danas mirno, uz zabilježeno veliko prisustvo policije.

Dvije ulice u centru grada "11. oktobar" i "Todor Velkov" i dalje su blokirane za saobraćaj, dok se pješaci mogu nesmetano krenuti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova juče je objavilo da su mjere podzete mjere za sigurnosti u Kumanovu.

U današnjem izvještaju Regionalnog centra za upravljanje krizom navodi se informacija kako su dobili obavijest da su ulice blokirane zbog preventivnih policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << aktivnosti.

Gradonačelnik Kumanova juče je apelovao da se ne šire špekulacije o zlonamjernom prisustvu policije i blokiranju ulica u centru Kumanova, dok MUP ne objavi zvanične informacije.

On je takođe rekao da je dobio informaciju da se radi o mjerama u cilju pojačane sigurnosti u gradu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Policija se povukla sa ulica u Kumanovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Maj.2015

Iz centra Kumanova danas popodne su povučeni policijski automobili i saobraćaj se ponovo odvija normalno...Osim što je do popodnevnih sati bilo zabilježeno pojačano veliko prisustvo policije, u Kumanovu je danas mirno...Ministarstvo unutrašnjih poslova juče je objavilo da su mjere podzete mjere...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.