SABIRNI CENTAR U kući u Makedoniji pronađeno 77 migranata

Izvor: Blic, 18.Mar.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SABIRNI CENTAR U kući u Makedoniji pronađeno 77 migranata

U napuštenoj kući u kumanovskom selu Vaksince policija je otkrila 77 migranata iz Pakistana, Sirije i Avganistana, saopštilo je Danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Kako se navodi, policija je u Vaksince stigla po prijavi jednog migranta koji je pobegao iz te kuće, nakon što je, kako je rekao, napadnut.

Taj migrant je na engleskom jeziku policiji prijavio da ga je nepoznata osoba udarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po glavi i tražila pare, nakon čega je on pobegao, dok mu je porodica ostala.

Migranti koji su pronadjeni u napuštenoj kući u selu Vaksince koje se nalazi u blizini granice sa Srbijom, posle ponoći su odvedeni u tranzitni centar u Djevjeliji, na makedokskoj granici sa Grčkom.
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno 77 izbeglica u napuštenoj kući u selu Vaksince!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2016

U kumanovskom selu Vaksince policija je otkrila migranate iz Pakistana, Sirije i Avganistana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije...Policija je u Vaksince stigla po prijavi jednog migranta koji je pobegao iz te kuće kada je napadnut...Migrant je policiji prijavio da ga je nepoznata...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.