Izvor: Beta, 01.Jun.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski autobus izgoreo u Severnoj Makedoniji, putnici evakuisani

Autobus iz Novog Sada je danas popodne je izgoreo na graničnom prelazu Severne Makedonije sa Srbijom - "Tabanovce", a putnici su evakuisani.Makedonska policija je potvrdila da se autobus sa novosadskim registarskim tablicama oko 16.00 zpalio na izlasku iz zemlje, iz, kako navode, za sada nepoznatih razloga.Svi putnici su na vreme napustili autobus na sprat, a iz obližnjeg Kumanova je došla vatrogasna ekipa s dva vozila i ugasila požar. Normaliyovan je saobraćaj na Graničnom prelazu "Tabanovce", koji je prema lokalnim medijima bio obustavljen dok je autobus goreo.
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTNICI IZ ZAPALjENOG AUTOBUSA KRENULI PEŠKE KA SRBIJI: Granica s Makedonijom bila zatvorena zbog bezbednosti

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2019

Dvospratni autobus sa novosadskim registarskim tablicama zapalio se danas popodne na graničnom prelazu Tabanovce Dvospratni autobus sa novosadskim registarskim tablicama zapalio se danas popodne na graničnom prelazu Tabanovce, otkako je prošao graničnu kontrolu sa makedonske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.