Nišlije uživale uz muziku iz regiona, Srbije i domaćeg “Procesa”

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jun.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije uživale uz muziku iz regiona, Srbije i domaćeg “Procesa”

Pretposlednje veče festivala PozitivNI obeležili su nastupi bendova Ničim izazvan, Lollobrigida i niškog Procesa, a publika je đuskala i uz Bojanu Vunturišević, bendove KI iz Kumanova i Helium i Hazel. Najmlađi su uživali pre toga, u njihovom delu programa, dok je danas sportski dan.

Bojana pevala za Nišlije; foto: Vanja KeserTreći dan festivala, u kojem su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posetioci napunili Čair, u prepodnevnom delu je ugostio najmlađe i bio posvećen njihovom stvaralaštvu, a uveče su stariji uživali u alternativnoj muzici.

Razigrana publika je uživala u koncertima ovogodišnjih izvođača i sve do iza ponoći pevala uz njihove najpoznatije numere - kažu organizatori.

NIšlije za Nišlije; foto: Vanja Keser

PozitivNI je počeo u četvrtak spektaklom “Kosa”, petak je preskočen zbog bolesti Josipe Lisac, a danas je sve počelo u 10 i trajaće do 20 sati.

Dan simbolično nazvan “PrirodNI” posvećen je, kako kažu, prirodi i filtriranju duha i tela.

foto: Vanja Keser

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.