Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 12:34

NA SNAZI AKCIJA "VIHOR 3" U Zemunu opsadno stanje nakon UBISTVA MUŠKARCA: Sve vrvi od policije, ulica zatvorena za saobraćaj

Nakon svirepog ubistva u Zemunu, u kome je stradao muškarac M. Š. u ovom naselju je opsadno stanje. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, sve vrvi od policije, a ulica Kumanovska u kojoj se sve desilo je zatvorena za saobraćaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEPOZNATA ŽENA MOLI POLICIJU DA JE PUSTE KOD UBIJENOG Krici na mestu ubistva u Zemunu, uznemirene komšije tvrde: "Stalno je bio po zatvorima, bio je PROBLEMATIČAN"

Izvor: Blic, 17.Feb.2024

U Zemunu vlada napetost, nakon brutalnog ubistva, u kojem je život izgubio Milan Š. (39), što je dovelo do intenzivnog policijskog prisustva u ovom delu grada. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, policija se nalazi na svakom koraku, dok se kroz ulice širi plač i vapaji žene koja od policije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.