Ministarstvo: Čista izmišljotina

Izvor: Studio B, 06.Nov.2010, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: Čista izmišljotina

Ministarstvu odbrane Srbije negira pisanje prištinskog lista Koha ditore.

U Nišu će 18. novembra biti održan redovni sastanak predstavnika Vojske Srbije i KFOR, u okviru Vojno-tehničkog sporazuma iz Kumanova, potvrđeno je u Ministarstvu odbrane Srbije, koje negira pisanje prištinskog lista Koha ditore da će tema tog sastanka biti granica između Srbije i Kosova.

U Ministarstvu ističu da će se razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << o uobičajenim temama, kao i na dosadašnjim sastancima, dok pisanje prištinskog lista ocenjuju kao "čistu izmišljotinu".

Prema pisanju prištinskog lista, "srpski vojni zvaničnici pozvali su komandanta KFOR Erharda Bulera na razgovor oko definisanja granične linije između Kosova i Srbije".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.