MK: Bik uleteo u autobusku stanicu

Izvor: B92, 28.Jan.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK: Bik uleteo u autobusku stanicu

Razulareni bik uleteo je u autobusku stanicu u Kumanovu i napravio haos, ali srećom niko nije povređen, objavili su makedonski mediji.

Bik je juče uleteo na perone autobuske stanice iz obližnjeg parka i izazvao pravi haos, kada je uplašen počeo da jurca po peronima i skače na ljude koji su bežali na sve stane.

U gužvi koja je trajala oko 15 minuta nije bilo povređenih.

Ovo je drugi put da se ovako nešto desilo u Kumanovu, jer je pre mesec dana jedan bik uleteo na benzinsku pumpu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kumanovo: Razulareni bik uleteo u autobusku stanicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2015

Razulareni bik uleteo je u autobusku stanicu u Kumanovu i napravio haos, ali srećom niko nije povređen, objavili su danas makedonski mediji...Bik je juče uleteo na perone autobuske stanice iz obližnjeg parka i izazvao pravi haos, kada je uplašen počeo da jurca po peronima i skače na ljude koji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

HAOS U KUMANOVU Razulareni bik uleteo među ljude (drugi put)

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

Razulareni bik utrčao je u autobusku stanicu u Kumanovu i napravio haos, ali srećom niko nije povređen, objavili su danas makedonski mediji...Bik je juče uleteo na perone autobuske stanice iz obližnjeg parka i izazvao veliki metež, kada je uplašen počeo da jurca po peronima i skače na ljude...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.