Đorđe David o SUSRETU sa mužem POGINULE žene - Nisam imao SNAGE... Ponovo mora u TUŽILAŠTVO u Kumanovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 15:46

Đorđe David o SUSRETU sa mužem POGINULE žene - "Nisam imao SNAGE..." Ponovo mora u TUŽILAŠTVO u Kumanovu

On je prepričao kako je njihov prvi susret

Danas se snima nova epizoda emisije "Zvezde Granda", a u samoj postavi na snimanju došlo je do izmena.

Voditeljku Sanju Kužet zamenila je pevačica Ana Sević što je za mnogle veliko i prijatno iznenađenje. Pored toga na snimanju se nisu pojavile dve članice žirija. To su Svetlana Ceca Ražnatović i Ana Bekuta.

Ipak, pred kamerama portala Srbija Danas našao se Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << David koji je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj jedna žena tragično nastradala. On je javno otkrio da se susreo sa suprugom preminule i kako se tada osećao.

- Osećam se sve bolje i bolje. Obaveze mi kasne zbog svega što mi se desilo, ali sam se ubacio u turbo mod što mi jako prija. Evo za sve ekskluzivno ono što je meni jako bitno jeste da sam se čuo sa čovekom čija je supruga stradala u saobraćajnoj nesreći. Vodili smo krajnje ljudski i normalan razgovor. I on je otac ženskog deteta, ali i ja što je meni bilo jako neverovatno važno da bih skinuo ogroman teret sa mog srca. Znao sam da želi da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Saznanje istine je očistilo oblake u glavi i ja sam preko puta sebe imao čoveka koji je svestan da sam neko ko je tada bio savestan i postupio najbolje moguće. Jedino što je moglo da promeni situaciju je da se ja nisam pojavio, ali to su stvari koje su jako važnje i što mi daje nadu da ljudskost postoji u tragovima - započeo je Đorđe.

- Ja ga nisam pozvao, ali sam zamolio svog advokata koji je našao način da do njega dođe. Seli smo na javnom mestu i to je emotivan razgovor koji nikada neću zaboraviti. Poput rođenja mog deteta, prvog koncerta, poljubca... Meni je to do te mere važno - dodao je pevač.

- Zahvalan sam tom čoveku i svim ljudima koji su afirmatvno delovali u tom trenutku. Ja imam obavezu da se u javno tužilaštvo u Kumanovu javljam svakog 15. u mesecu i to su stvari na kojima sam ja insistirao da se dese. Nisam imao snage, uspem da spojim dva sata sna. Ovo je danas moje najbolje izdanje od tog događaja - završio je Đorđe.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.