Izvor: Danas, 13.Jan.2024, 13:02

„Želimo da otklonimo sumnje, razumemo zabrinutost zbog beogradskih izbora“: Stjuart Dikson o ciljevima misije u Srbiji 31. januara

Stjuart Dikson portparol Kongresa Saveta Evrope za posmatranje lokalnih i regionalnih vlasti i izbore, izjavio je za Danas da će delegacija Kongresa 31. januara i 1. februara u Beogradu imati razgovore sa zvaničnicima Vlade Srbije, ali i sa predstavnicima političkih partija o sumnjama koje su iznete na rezultate parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ko je Stjuart Dikson, portparol Kongresa Saveta Evrope koji krajem januara dolazi u Beograd da ispita navode o izbornim nepravilnostima?

Izvor: Danas, 13.Jan.2024

Stjuar Dikson (Stewart Dickson), portparol Kongresa Saveta Evrope za posmatranje lokalnih i regionalnih vlasti i izbore, dolazi u Beograd 31. januara i 1. februara kako bi otklonili sumnje u vezi izbora 17. decembra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.