Završeno snimanje druge sezone serije “And Just Like That…” ali tu nije kraj?

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 08:01

Završeno snimanje druge sezone serije “And Just Like That…” ali tu nije kraj?

Dvadeset četiri godine nakon što je "Sex and the City” doživeo premijeru na malim ekranima, "And Just Like That” postala je naša omiljena TV serija prošle sezone.

Prikazivanje novih epizoda trajalo je od kraja 2021. godine do februara 2022., ali kako nismo dobili odgovore na sva pitanja, predstoji nam novih 10 epizoda.

Snimanje druge sezone And Just Like That i zvanično je zaokruženo, što znači da smo korak bliže premijeri.

Sara Džesika Parker >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na Instagramu objavila fotografiju koja predstavlja odu glumcima i ekipi. Na toj fotki ona ljubi u obraz koleginicu Nikol Ari Parker, odnosno Lisu Tod Veksli.

U opisu stoji: "Zabava za kraj=poljupci. Ali, ne i zbogom.

Da li je "ne i zbogom“ nagoveštaj da nam predstoji nastavak snimanja, ne znamo, ali se nadamo da smo u pravu iako i dalje nije poznato kada će druga sezona ugledati svetlost dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.