ZAVRŠENO SNIMANJE druge sezone “And Just Like That…”! Keri Bredšo LJUBI koleginicu, pa poručila UVEK mirišeš tako dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 10:10

ZAVRŠENO SNIMANJE druge sezone “And Just Like That…”! Keri Bredšo LJUBI koleginicu, pa poručila "UVEK mirišeš tako dobro"

Dvadeset četiri godine nakon što je „Sex and the City” doživio premijeru na malim ekranima, „And Just Like That” postala je naša omiljena TV serija prošle sezone.

Seriju "And Just Like That", nastavak kultnog "Seks i grada", mnogi su jedva čekali zbog daljeg praćenja avantura čuvene Keri, koju glumi Sara Džesika Parker, a nekima je serija čista modna inspiracija. Najnoviji kadrovi sa snimanja obećavaju zabavu obema grupama gledalaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, najnovije scene sa Menhetna pokazuju da je Ejdan ponovo deo života Keri Bredšo i da je stara ljubav dobila neki novi smisao. Fotografije svedoče o trenucima u kojima Džon Korbet, u serji Ejdan, uživa u kupovini sa Keri.

Ovog puta je Sara Džesika Parker na Instagramu objavila slatku odu glumcima i ekipi na novoj fotografiji, na kojoj ljubi u obraz koleginicu Nikol Ari Parker, odnosno Lisu Tod Veksli i time potvrdila da je zvanično završeno snimanje druge sezone serije.

Ona je u opisu fotografije napisala „Zabava za kraj=poljupci. Ali, ne i zbogom. @nicoleariparker UVIJEK mirišeš tako dobro. @justlikethatmax sezona ljubavi. Ekipa, glumci, bili ste SVI top. X, Vaša SJ”.

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Da li je ovo „ne i zbogom„ zapravo nagoveštaj da ćemo gledati i treću sezonu, ostaje nam da vidimo. Još uvek i čekamo datum kada ćemo moći da gledamo drugu sezonu serije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Završeno snimanje druge sezone serije “And Just Like That…” ali tu nije kraj?

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 08:01

Dvadeset četiri godine nakon što je "Sex and the City” doživeo premijeru na malim ekranima, "And Just Like That” postala je naša omiljena TV serija prošle sezone...Prikazivanje novih epizoda trajalo je od kraja 2021. godine do februara 2022., ali kako nismo dobili odgovore na sva pitanja, predstoji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.