Vreme je za tvoj Somersby momenat na splavu Lemon Chilli

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za tvoj Somersby momenat na splavu Lemon Chilli

I ovog leta osetite pravi ukus raspoloženja uz Somersby Cider

Da se može pobeći od letnje žege i vrelog asfalta, uživajući u čarima najlepšeg Somersby Cider ukusa, pokazalo se na splavu Lemon Chilli, 15. jula. Uz predivnu ambijentalnu atmosferu na obalama Zemunskog keja, osveženje je postalo i više od zadovoljstva.

Somersby i ovog leta nudi idealno osveženje za visoke temperature.Sjajan je za opuštanje bilo da ste na terasi, u kafiću ili plaži, sami sa knjigom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili u najdražem društvu, ali i za nezaboravne momente sa prijateljima, uživanje uz muziku, odmor nakon napornog radnog dana ili uzbudljiv izlazak.

Osvežavajuće alkoholno piće Somersby Cider sadrži 4.5% alkohola i pruža jedinstven ukus, koji do punog izražaja dolazi kada je razlađen i poslužen u časi sa puno leda. Na domaće tržište lasniran je 2011. godine, najpre sa ukusom jabuke, a potom i kruške, dok se danas potrošači u Srbiji mogu osvežiti i ukusom borovnice.

Kako bi ovog leta podelio momente za pamćenje, Somersby je na svojoj Instagram stranici pokrenuo foto konkurs za najbolju fotografiju koja dočarava Somersby momenat, a koji traje od 16. juna do 18. avgusta. Svake nedelje učesnici imaju mogućnost da osvoje paket Somersbyja dok će dobitnik glavne nagrade biti odabran 20. avgusta i osvojite putovanje za dve osobe na destinaciju po sosptvenom izboru, u iznosu od 400.000 dinara.

Za učestvovanje u takmičenju potrebno je zabeležiti svoj Somersby momenat, postaviti na Instagram stranicu sa #tagom "SomersbyMomenat i tagovati zvaničnu Somersby Instagram stranicu @somersbysrbija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.