Izvor: Press, 19.Nov.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolista "Radničkog" automobilom uleteo na autobusko stajalište (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko devet časova u Kragujevcu, povređeno je sedam osoba, među kojima i jedno dete od osam godina, a na njih je na autobuskom stajalištu naletelo putničko vozilo kojim je upravljao vaterpolista "Radničkog" Boris Popović

Kako se nesreća dogodila na autobuskom stajalištu u Ulici Zmaj Jovina, u neposrednoj blizini kragujevačke Hitne pomoći, svi povređeni odmah su prevezeni u Urgentni centar.

Direktor Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Slobodan Kitanović rekao je da dete ima povredu glave i da je u svesnom je stanju.

Portparol Kliničkog centra Vanja Đorđević kaže da je u toku pregled i dijagnostika povređenih.

Nesreća se dogodila kada je automobil marke "BMW" beogradskih registarskih oznaka, koji je vozio vaterpolista kragujevačkog kluba "Radnički" Boris Popović, prešao na levu stranu kolovoza i naleteo na pešake koji su bili na autobuskom stajalištu.

Portparol vaterpolo kluba "Radnički" čiji je trener Dejan Udovičić, Tijana Đurković je potvrdila da je Popović upravljao automobilom, ali je kazala da za sada ne može ništa više da kaže o ovoj nesreći.

Policijski uviđaj je u toku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„BMV” pokosio pešake - osmoro povređeno

Izvor: Politika, 19.Nov.2012

KRAGUJEVAC – Na autobuskom stajalištu u Kragujevcu jutros je povređeno osam osoba, među kojima i osmogodišnje dete, kada je na njih naletelo vozilo kojim je upravljao vaterpolista „Radničkog” iz Kragujevca Boris Popović...Direktor Urgentnog centra u Kragujevcu Dragče Radovanović rekao je...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.