Uzbuđenje raste, više od 4 miliona pregleda na novom trejleru The Rings of Power VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 22:40

Uzbuđenje raste, više od 4 miliona pregleda na novom trejleru "The Rings of Power" VIDEO

U okviru poluvremena jednog od najgledanijih američkih sportskih događaja, finala "Super Bowl-a", premijerno je prikazan prvi zvanični trejler za seriju "The Lord of the Rings: The Rings of Power".

Trejler za seriju u Amazon produkciji, koja se bavi događajima daleko pre radnje u knjigama, odnosno filmovima "Hobit" i "Gospodar prstenova", može se pogledati na Youtube kanalu.

U 60 sekundi koliko traje trejler, predstavljeni su glavni junaci ove serije.

Radnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << serije se odvija u Drugom dobu Srednje zemlje, hiljadama godina prije dešavanja u "Gospodaru prstenova" čuvenoj knjizi J.R.R. Tolkina, a fokusirana je na priču Saurona i kovanju prstenova moći.

Glavni junaci su Elrond (Robert Aramajo), Arondir (Ismail Kruz Kordova) i Galadriel (Morfid Klark).

Prema pisanju američkih medija, Amazon je otkupio prava za snimanje serije za 250 miliona dolara, dok je 465 miliona utrošeno na snimanje prve sezone.

Prethodno je objavljen tizer u kojem se vidi deo procesa izrade prstenova.

Premijera je najavljena za 2. septembar ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.