Izvor: Danas, 04.Sep.2023, 10:41

United Grupa imenuje Aleksandru Delvenakiotis za potpredsednicu Grupe za korporativne poslove

United Grupa, vodeća telekomunikaciona i medijska kompanija u Jugoistočnoj Evropi, u okviru koje u Srbiji posluju kompanije SBB i njeni servisi EON i Total TV, Shoppster, a medijske sadržaje emituju televizije i portali N1, Nova i Sport Klub, saopštila je danas da je imenovala Aleksandru Delvenakiotis za potpredsednicu United Grupe za korporativne poslove, koja je sa obavljanjem dužnosti počela od 1. septembra 2023. godine.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

United Grupa imenuje Aleksandru Delvenakiotis za potpredsednicu Grupe za korporativne poslove

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Sep.2023

Aleksandra Delvenakiotis dolazi na mesto Dragice Pilipović Chaffey, koja je bila važan deo menadžmenta United Grupe od 2008. godine. Dragica Pilipović Chaffey je 2009. godine postala izvršna direktorka SBB kompanije, a od 2015. godine je potpredsednica Grupe za korporativne poslove. Dragica će...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.