U novembru stiže dugo čekani projekat: Pušten tizer rijalitija snimanom po uzoru na hit seriju VIDEO

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 08:01

U novembru stiže dugo čekani projekat: Pušten tizer rijalitija snimanom po uzoru na hit seriju VIDEO

Netfliks je objavio prvi tizer dugo najavljivane rijaliti serije snimane po uzoru na južnokorejski hit Squid Game.

Oni su najavili da serija izlazi u novembru, a u samom rijalitiju je učestvovalo 456 takmičara koji se takmiče u igrama u školskom dvorištu da osvoje 4,56 miliona dolara u 10 epizoda.

Iako u najavi od 27 sekundi nema mnogo iznenađenja, čini se da Netflix nije mnogo odstupio od originalne formule serije. Tizer prikazuje događaje iza kulisa tokom rada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na setu, rekreirajući veći deo produkcijskog dizajna prvobine serije.

Tu je i kratak pogled na nadglednike u njihovim maskama i crvenim kombinezonima, takmičare u zelenim kombinezonima i barake u kojima su verovatno boravili te džinovsku animatorsku lutku koja predsedava visokim ulozima (ali ne i smrtonosnom, u slučaju reality show) igra Red Light Green Light.

Ranije ove godine, Variety i Rolling Stone naveli su da se Netflixova verzija serije "Squid Game:The Competition", koja se snima u Velikoj Britaniji, pretvorila u noćnu moru te da su pojedine takmičare iznosili na nosilima, a drugi su pretrpeli jake promrzline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.