U Hrvatskoj 481 slučaj korone

Izvor: Danas, 26.Mar.2020, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hrvatskoj 481 slučaj korone

U Hrvatskoj je potvrđeno 39 novih slučajeva zaraze korona virusom, a trenutno je ukupno 481 osoba obolela i nema eksponecijanlnog rasta zaraženih, objavio je danas Nacionalni štab civilne zaštite.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Hrvatskoj 39 novoobolelih, ukupno zaražena 481 osoba

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020

U Hrvatskoj je potvrđeno 39 novih slučajeva zaraze virusom korona, a trenutno je ukupno 481 osoba obolela i nema eksponencijalnog rasta zaraženih, objavio je danas Nacionalni štab civilne zaštite..."Uporedimo li povećanje od srede ujutro, i dalje držimo situaciju pod kontrolom. Nema eksponencijalnog...

Nastavak na Radio 021...

TREĆA ŽRTVA KORONE U HRVATSKOJ: Preminula žena onkološki bolesnik iz Slavonskog Broda! Ukupno obolelo 495 osoba!

Izvor: Kurir, 26.Mar.2020

U Slavonskom Brodu danas posle podne preminula je bolesnica koja je bila pozitivna na Covid-19, objavio je Štab civilne zaštite Hrvatske.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.