U Dogvilu glume pevačica Milica Majstorović i ćerka Tanje Petrnek Aleksić

Izvor: Blic, 28.Okt.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U "Dogvilu" glume pevačica Milica Majstorović i ćerka Tanje Petrnek Aleksić

Odabrane su glumice za predstavu Dogvil: ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić, dok će Branislav Trifunović igrati sve muške uloge u komadu.

Milica Majstorović, učesnica muzičkog takmičenja "Operacija trijumf" i Tamara Aleksić, koja je debitovala u filmu "Šešir profesora Koste Vujića“, odabrane suputem audicije za koju se prijavilo 150 kandidatkinja iz celog regiona, a njih 97 je ušlo u uži izbor. Audicija je održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 22. oktobra u beogradskom Mikser Hausu i trajala je 12 sati.

Predstavu Dogvil, pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira, režiraće Kokan Mladenović, a muziku, koju će komponovati Marko Grubić, izvodiće uživo Vrooom u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Autore pozorišne predstave Dogvil najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici. Na bini su tri muzičara i glumci, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno filmskim scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom.

Premijera je zakazana za 19. decembar u Mikser Hausu.

Koproducenti predstave Dogvil su Mikser, SKC Novi Sad, Dom omladine Pančeva i Marko Grubić (Fast Forward). Partner predstave je KC Pančevo. Projekat je podržao Sokoj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U "Dogvilu" glume Milica Majstorović i Tamara Aleksić

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2014

Odabrane su glumice za predstavu Dogvil: ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić, dok će Branislav Trifunović igrati sve muške uloge u komadu...Milica Majstorović, učesnica muzičkog takmičenja "Operacija trijumf" i Tamara Aleksić, ćerka voditeljke...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.