U Dogvilu glume Milica Majstorović i Tamara Aleksić

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U "Dogvilu" glume Milica Majstorović i Tamara Aleksić

Odabrane su glumice za predstavu Dogvil: ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić, dok će Branislav Trifunović igrati sve muške uloge u komadu.

Milica Majstorović, učesnica muzičkog takmičenja "Operacija trijumf" i Tamara Aleksić, ćerka voditeljke Tanje Peternek Aleksić, koja je debitovala u filmu "Šešir profesora Koste Vujića“, odabrane su putem audicije za koju se prijavilo 150 kandidatkinja iz celog regiona, a njih 97 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je ušlo u uži izbor. Audicija je održana 22. oktobra u beogradskom Mikser Hausu i trajala je 12 sati.

Predstavu "Dogvil", pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira, režiraće Kokan Mladenović, a muziku, koju će komponovati Marko Grubić, izvodiće uživo Vrooom u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Autore pozorišne predstave "Dogvil" najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici. Na bini su tri muzičara i glumci, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno filmskim scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom.

Premijera je zakazana za 19. decembar u Mikser Hausu.

Koproducenti predstave su: Mikser, SKC Novi Sad, Dom omladine Pančeva i Marko Grubić (Fast Forward). Partner predstave je KC Pančevo. Projekat je podržao Sokoj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VRATILA SE! Da li znate šta sad radi nekadašnja seksi učesnica "Operacije Trijumf"?

Izvor: Blic, 28.Okt.2014

Nekadašnja učesnica muzičkog rijalitija Operacija trijumf Milica Majstorović, odabrana je da zajedno sa Tamarom Aleksić igra sve ženske uloge u predstavi "Dogvil"...Pevačica koja je prešla u glumice, odabrana je putem javne audicije za koju se prijavilo 150 kandidatkinja iz celog regiona, a njih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.