VRATILA SE! Da li znate šta sad radi nekadašnja seksi učesnica Operacije Trijumf?

Izvor: Blic, 28.Okt.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATILA SE! Da li znate šta sad radi nekadašnja seksi učesnica "Operacije Trijumf"?

Nekadašnja učesnica muzičkog rijalitija Operacija trijumf Milica Majstorović, odabrana je da zajedno sa Tamarom Aleksić igra sve ženske uloge u predstavi "Dogvil".

Pevačica koja je prešla u glumice, odabrana je putem javne audicije za koju se prijavilo 150 kandidatkinja iz celog regiona, a njih 97 je ušlo u uži izbor.

Predstavu "Dogvil", pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira, u kojoj sve muške uloge igra Branislav Trifunović, režiraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kokan Mladenović, a muziku, koju će komponovati Marko Grubić, izvodiće uživo "Vrooom".

Na bini su tri muzičara, glumica i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno filmskim scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom.

Premijera je 19. decembra u Mikser House-u.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.