Tri knjige u najužem izboru za nagradu Nikola Milošević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021, 10:02

Tri knjige u najužem izboru za nagradu "Nikola Milošević"

U najuži izbor za ovogodišnju nagradu "Nikola Milošević", koju dodeljuje Radio Beograd 2 za najbolju knjigu u oblasti teorije književnosti i umetnosti, estetike i filozofije, žiri je uvrstio tri knjige, a odluka o dobitniku nagrade biće saopštena 28. januara, saopšteno je danas.

Žiri u sastavu Iva Draškić Vićanović (predsednica), Zoran Paunović i Dragan Prole u najuži izbor uvrstio je knjige Adriane Zaharijević "Život tela - Politička filozofija Džudit Batler" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u izdanju Akademske knjige, Vesne Elez "O Bodlerovom Cveću zla" u izdanju Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Dosijea Studio i Novice Milića "Politička naratologija – Ogled o demokratiji" u izdanju Akademske knjige.

Odluku o devetnaestom dobitniku nagrade "Nikola Milošević", žiri će doneti na javnom zasedanju u studiju Radio Beograda 2, koje će slušaoci moći da prate u direktnom prenosu u četvrtak, 28. januara u 13 časova.

Nagrada će biti uručena 9. februara na Dan Radio Beograda 2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poznat širi izbor knjiga za nagradu "Nikola Milošević"

Izvor: RTS, 19.Jan.2021

U prostorijama Radio Beograda održana je sednica žirija za ovogodišnju nagradu "Nikola Milošević", koju dodeljuje Radio Beograd 2 za najbolju knjigu u oblasti teorije književnosti i umetnosti, estetike i filozofije. . Žiri ove godine radi u sastavu prof. dr Zoran Paunović,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.