Tableti do 2016. najkorišćenija vrsta računara

Izvor: TvojPortal.com, 17.Maj.2012, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tableti do 2016. najkorišćenija vrsta računara

Izvor:bizlife.rs  Tableti će do 2016. godine postati najkorišćenija kategorija računara, pokazali su rezultati analize tržišta računara istraživačke kompanije Forrester Research.
Ova kompanija predviđa da će u 2016. godini na svetskom tržištu biti prodato 375 miliona tablet računara. Tokom protekle godine prodato ih je 56 miliona. Ova procena je skoro dvostruko više od predviđanja istraživačke kompanije IDC koja smatra da će u 2016. biti prodato oko 200 miliona tablet >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << računara.


Analitičari kompanije Forrester Research smatraju da će narednih godina tableti biti široko prihvaćeni u svim okolnostima, čak i u kompanijama gde bi se koristili za zajednički rad i razmenu podataka.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.