Svi misle drugačije, ali istina je drugačija: Kad si poznat nemoguće je imati seks

Izvor: B92, 27.Avg.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi misle drugačije, ali istina je drugačija: "Kad si poznat nemoguće je imati seks"

Pevač Šon Mendez je za kratko vreme postao veoma uticajan u muzičkoj industriji. Mnogi bi pomislili da može da ima bilo koju devojku, ali on tvrdi drugačije.

“Onog trenutka kada prema devojci osećam isto što i prema muzici tada znam da sam zaljubljen. Ali imati seks je nemoguće. Biti seks simbol nije kul osim ako nisi zaljubljen u devojku, a ona je ta koja te zove seks simbolom“, priznao je.

Pevač je takođe stao u odbranu kolege Džastina Bibera kojem i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fanovi polako okreću leđa.

“Ljudi ga osuđuju jer se promenio, ali možda je on sve vreme bio ista osoba, ali mu vi niste dali šansu da to i pokaže. Prestanite da ga kritikujete i prihvatite ga takvog kakav jeste. Niko ne kritikuje punk-rok bendove zbog stvari koje oni rade, samo zato što je to deo njihovog karaktera. Ne znam, ali meni je to zbunjujuće“, zaključio je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.