Shawn Mendes: Sada kada sam poznat, nemoguće je imati s*ks

Izvor: Tracara.com, 26.Avg.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shawn Mendes: Sada kada sam poznat, nemoguće je imati s*ks

(foto: Billboard) Shawn Mendes se za veoma kratko vreme probio u muzičkoj industriji i mnogi bi pomislili da sada, kada je poznat, može da osvoji koju god devojku da poželi. Mađutim, mladi pevač tvrdi drugačije. “Onog trenutka kada prema devojci osećam isto što i prema muzici, tada znam da sam zaljubljen. Ali imati s*ks sada je nemoguće. Biti s*ks simbol nije kul osim ako nisi zaljubljen u devojku a ona je ta koja te zove s*ks simbolom”, rekao je Shawn za Billboard. Osoba o kojoj se >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << mnogo priča u poslednje vreme je svakako Justin Bieber. Čini se da publika, pa i njegovi fanovi, polako okreću leđa slavnom pevaču, ali njegov mladi kolega mu je stao u odbranu. “Ljudi ga osuđuju jer se promenio, ali možda je on sve vreme bio ista osoba ali mu vi niste dali šansu da vam to pokaže. Prestanite da ga kritikujete i prihvatite ga takvog kakav jeste. Niko ne kritikuje punk rock bendove zbog stvari koje oni rade (a radi i Bieber), samo zato što je to deo njihovog karaktera. Ne znam, ali meni je to zbunjujuće”, izjavio je ovaj pevač.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Svi misle drugačije, ali istina je drugačija: "Kad si poznat nemoguće je imati seks"

Izvor: B92, 27.Avg.2016, 11:12

Pevač Šon Mendez je za kratko vreme postao veoma uticajan u muzičkoj industriji. Mnogi bi pomislili da može da ima bilo koju devojku, ali on tvrdi drugačije...“Onog trenutka kada prema devojci osećam isto što i prema muzici tada znam da sam zaljubljen. Ali imati seks je nemoguće. Biti seks...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.