Svetislav Bule Goncić novi predsednik UO Narodnog pozorišta u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2020, 17:46

Svetislav Bule Goncić novi predsednik UO Narodnog pozorišta u Beogradu

Glumac Svetislav Bule Goncić biće predsednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta, odlučeno je na jučerašnjoj sednici Vlade Srbije.

Goncić je za Tanjug danas kazao da će pokušati da doprinese izuzetnim dometima nacionalnog teatra.

"Velika je čast ali i odgovornost za mene novi angažman u Narodnom pozorištu. Potrudiću se da pomognem što bolje funkcionisanje našeg najznačajnijeg pozorišta" kazao je Goncić.

Gonciću će ovo biti drugi mandat u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovom telu s obzirom na to da je pre četiri godine imenovan u članstvo zajedno sa Bratislavom Petkovićem i Aleksandrom Gatalicom. Međutim, tu se nije dugo zadržao, ostavku je podneo posle nekoliko meseci, uz obrazloženje da su "razlozi proceduralne prirode".

Goncić je stalni član pozorišta Atelje 212, direktor Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić", ostvario je brojne pozorišne, televizijske i filmske uloge i autor je više dokumentarnih filmova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetislav Bule Goncić novi predsjednik UO Narodnog pozorišta

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2020

BEOGRAD - Glumac Svetislav Bule Goncić biće predsjednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta, odlučeno je na jučerašnjoj sjednici Vlade Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.