Sven Väth u Beogradu 10. aprila

Izvor: B92, 03.Mar.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sven Väth u Beogradu 10. aprila

Jedan od najpopularnijih svetskih disk džokeja Sven Vth nastupiće ponovo u Beogradu, u Belexpo centru 10. aprila.

Sven Vth će u Beogradu nastupiti u okviru turneje „The Sound of the 10th Season World Tour 2010".

Organizator nastupa je Dance Arena Exit festivala koja čuvenog nemačkog producenta i disk džokeja dovodi u Beograd u okviru promocije, po mnogima, jedne od najboljih plesnih arena u Evropi, koju svake godine na EXIT-u poseti blizu 20.000 hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi

Frankfurtski klub Cocoon, Sven Vthovo ,,radno mesto”, proglašen je za najbolji klub na svetu u izboru Mix Maga a gostovanja kluba na najekskluzivnijim svetskim odredištima su ušla u jubilarnu desetu sezonu.

Sven Vth sa svojim gostima već godinama privlači hiljade ljubitelja elektronske muzike, a nastup 10. aprila nije njegov prvi dolazak u Beograd.

Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za klupske događaje sezone, kao i nastupa za na EXIT-u u julu 2008. godine, Vth nastavlja svojevrsni kontinuitet nastupa u Srbiji.

U saopštenju EXIT-a povodom Vthovog nastupa u Beogradu, napomenuto je da će svima koji su već kupili ulaznice za festival, biti omogućeno da kupe ulaznicu za nastup Svena Vtha po posebnoj promotivnoj ceni od 790 dinara.

Prodaja promotivnih ulaznica počinje u sredu 3. marta u 12 sati putem Internet sajta Gigstix.com. Broj promotivnih ulaznica je ograničen a više informacija može se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.

Redovna prodaja ulaznica počinje 15. marta a cena ulaznica iznosiće 1.290 dinara, dok će na dan nastupa ulaznice koštati 1.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu i u Pariskom magazinu u Novom Sadu.

B92 najbržim čitaocima poklanja po 2 ulaznice za nastup Svena Vtha u Belexpo centru u Beogradu, 10. aprila.

Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime, prezime, kontakt telefon i u subjektu poruke obavezno upišite ,,Sven Vth''.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.