Stiže film Lepotica i zver u srpskoj sinhronizaciji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže film "Lepotica i zver" u srpskoj sinhronizaciji (VIDEO)

Publika u iščekivanju.

"Lepotica i zver" je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Čuvena priča je dobila novu ekranizovanu verziju koja je i pre premiejre proglašena za hit.

Belu u filmu tumači Ema Votson. Uprkos strahu, glavna junakinja će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A photo posted by Emma Watson ♡ (@vaghti_emmawatson) on Nov 8, 2016 at 2:55pm PST

Zbog brojne i raznolike publike koja željno iščekuje ovaj naslov, u Srbiji će biti prikazivana i titlovana i sinhronizovana verzija, namenjena najmlađima.

Pogledajte sinhronizovanu verziju trejlera za film koji u bioskope stiže 16. marta:

U sinhronizovanoj verziji filma glasove glavnim likovima dali su Mina Sovtić i Lejla Hot u ulozi Bele, Petar Benčina i Boris Režak u ulozi Zveri, Vojin Ćetković i Đorđe David u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu.

A photo posted by Kimberley gorter (@vy_box_design) on Jul 7, 2016 at 12:36pm PDT

Caci Mihailović i Ljuba Ninković "oživeće" Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Dragan Mićanović i Slobodan Stefanović su u ulozi Lumijera, svećnjaka, Bojan Žirović je Kadenca, cimbal, Katarina Jovanović u ulozi Madam de Plakar, Predrag Ejdus je Časvort, sat iznad kamina i Beta Đorevska i Ivana Knežević u ulozi gđe Čajnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.