Staloneova neispričana priča: Netfliks najavio film o akcionoj zvezdi VIDEO

Izvor: B92, 22.Okt.2023, 08:06

Staloneova neispričana priča: Netfliks najavio film o akcionoj zvezdi VIDEO

Nakon dokumentarca o Arnoldu Švarcenegeru, na Netfliks stiže isti format o Silvesteru Staloneu, a objavljen je prvi trejler za ovo ostvarenje.

Film govori o životu i karijeri slavnog glumca, scenariste, reditelja i producenta nominovanog za Oskara, kao i o likovima koje je igrao tokom godina, a od kojih su svakako najpoznatiji Rambo i Roki.

"Šta je zdravije, da živite pod iluzijom i još uvek imate tračak nade da ste mogli da budete odlični, ili da sve upropastite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i shvatite da niste uspeli?“, čuje se Staloneov glas u trejleru.

Film “Sly”, u režiji Toma Zimnija, predstavljen je kao "intiman i neočekivani pogled na rani život akcioni megazvezde, kao i pregled karijere koja traje skoro 50 godina“.

Videćemo Staloneove teške početke u Njujorku, kada je bežao od kuće da gleda filmove, preko turbulentne karijere koja je eksplodirala sa “Rokijem”, sve do statusa velike holivudske zvezde.

Paralelno se prati njegova filmografija i lični razvojni put, a pored Stalonea čujemo i njegovog mlađeg brata Frenka, kolegu Henrija Vinklera, dugogodišnjeg saradnika Džona Hercfelda i kritičara Veslija Morisa.

Kritičari su film uglavnom pohvalili, istakavši njegovu iskrenost i otvorenost, uz pohvalu Staloneovoj kreativnosti i upornosti.

Premijera na Netfliksu je 3. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.